Schema

SCHEMA 4 september-17 december 2017 

Höstschema-148x105

 Klassbeskrivningar:
Yoga betyder förening mellan kropp och själ. I alla klasser integreras andningen med fysiska rörelser/positioner, sk. asanas. Yoga kan utövas antingen lugnt och meditativt eller mera kraftfullt och dynamiskt.
Röda klasser är mer avancerade och förutsätter att du har viss erfarenhet av yoga och/eller annan träning, gröna klasser är basic och passar alla. Alla röda och gröna klasser är öppna klasser, dvs du kommer på drop-in när det passar dej och kan betala per gång om du inte har klippkort eller årskort.
Vi har kurser i Yoga Grund, Pilates, Running Yoga och MediYoga. Dom är markerade med svart i schemat. En kurs innebär att du deltar i samma grupp, samma tid, 7 veckor i följd. Kursen är progressiv, du lär nytt och fördjupar vid varje tillfälle. Du behöver anmäla dej och betala i förväg för att vara garanterad plats. Årskortskunder har halva priset
Yoga Flow: Dynamiskt, flödande och rytmiskt är ord som beskriver denna yogaform. Vi är hela tiden i ett flöde- flow- och känner frihet och lätthet.
Morgonyoga: En klassisk mix av meditation, pranayama och asanas. Klassen är enkel och lugn i sin karaktär, vi blandar Yin och Yang energi, och syftet är att förbereda dej på bästa sätt inför den kommande dagen.
OBS! Du behöver anmäla dej till denna klass senast kl.21 på måndagen innan; info@ayoy.nu eller sms 073-248 84 63 eller Facebook/messenger 
Yoga Basic: En klass där vi blandar dynamiskt flödande solhälsningar med enkla statiska asanas och stillsamma vilopositioner. Klassen är pedagogiskt uppbyggd och stor vikt läggs vid linjeringar och biomekanik för att ge en säker och trygg bas i yogan. Passar utmärkt för nybörjare och alla som vill jobba igenom kropp och sinne på ett behagligt och effektivt sätt.  ♥
Explore Your Core/ Yang Yoga: Nyhet för denna höst, även om grunden finns kvar från det som tidigare kallades Functional Core. Vi jobbar dynamiskt med positioner och övningar som stärker vår Yang i kropp och själ, och fokuset ligger på vårt tredje chakra, Manipura chakra/ Solarplexus chakra, som står för energi, målmedvetenhet och livskraft. Klassen är intensiv men inte ”svår”, och den består av enkla övningar som ger kraft och energi.
Yin Yoga: Yin Yoga bejakar det stillsamma och att bara vara. Vi låter kroppen röra sej mjukt och stannar länge i vilsamma positioner. Passet är lugnt och återhämtande och ger dej en vilsam avrundning på dagen.
För information om kurserna se under fliken ”på gång”! Där finns all info om kursinnehåll och om hur du anmäler dej! ♥
Priser aYoY fr.om. 16 januari 2017
En klass 150 kr

10 klasser klippkort 1200 kr

Årskort kontant 3960 kr, månadsbetalning 12 månader 350 kr/månad.