Schema

SCHEMA 19 juni – 3 september 2017 
Sommarschema 2017

 

 Klassbeskrivningar:
Yoga betyder förening mellan kropp och själ. I alla klasser integreras andningen med fysiska rörelser/positioner, sk. asanas. Yoga kan utövas antingen lugnt och meditativt eller mera kraftfullt och dynamiskt.
Röda klasser är mer avancerade och förutsätter att du har viss erfarenhet av yoga och/eller annan träning, gröna klasser är basic och passar alla. Alla röda och gröna klasser är öppna klasser, dvs du kommer på drop-in när det passar dej och kan betala per gång om du inte har klippkort eller årskort.
Yoga Flow: Dynamiskt, flödande och rytmiskt är ord som beskriver denna yogaform. Vi är hela tiden i ett flöde- flow- och känner frihet och lätthet.
Yin Yoga som morgonyoga: Yin Yoga bejakar det stillsamma och att bara vara. Vi låter kroppen vakna mjukt och stannar länge i vilsamma positioner. Passet är lugnt och återhämtande och ger dej en fin start på dagen.
OBS! Du behöver anmäla dej till denna klass senast kl.21 på måndagen innan; info@ayoy.nu eller sms 073-248 84 63 eller Facebook/messenger 
Yoga Basic: En klass där vi blandar dynamiskt flödande solhälsningar med enkla statiska asanas och stillsamma vilopositioner. Klassen är pedagogiskt uppbyggd och stor vikt läggs vid linjeringar och biomekanik för att ge en säker och trygg bas i yogan. Passar utmärkt för nybörjare och alla som vill jobba igenom kropp och sinne på ett behagligt och effektivt sätt.  ♥
Priser aYoY fr.om. 16 januari 2017
En klass 150 kr

10 klasser klippkort 1200 kr

Årskort kontant 3960 kr, månadsbetalning 12 månader 350 kr/månad.