Schema

SCHEMA 2 juli-26 augusti 

Yoga Sommarmorgon
Yoga handlar om att skapa helhet, om att skapa utrymme så att dina andetag, din livskraft, kan flöda fritt, om att skapa större utrymme för dej att leva i. Yoga görs med fördel på morgonen för att mjukt och skonsamt väcka våra kroppar till liv efter nattens vila och så att vi sedan har hela dagen att njuta dess effekt på kropp, sinne och själ.
Under våra morgonklasser tar vi oss igenom klassiska asanas, positioner, och utövar pranayama, andningslära samt sätter en intention för dagen. Klassen är lugn i sin karaktär och förbereder oss för den nya dagen på ett mjukt och energigivande sätt.
Klassen passar alla, inga förkunskaper krävs.
Yoga Basic
Det här är en klass där vi blandar dynamiska solhälsningar med statiska asanas och stillsamma vilopositioner. Vi lär oss att andas medvetet och att bli vän med vårt andetag. Vi skapar större utrymme i kroppen, hittar balans, centrerar och rotar oss så vi kan växa än mer! Klassen är pedagogiskt uppbyggd och utgår ifrån klassisk Hatha Yoga. Stor vikt läggs vid biomekanik och teknik så att din yoga blir så säker och skonsam som möjligt.
Passar alla som vill landa en stund i sej själva och jobba igenom kropp och sinne på ett behagligt och effektivt sätt.
Priser:
En klass 150 kr

10 klasser klippkort 1200 kr

Årskort kontant 3960 kr, månadsbetalning 12 månader 350 kr/månad.