freemove

freemove är ett nytt koncept för dig som vill utvecklas både på insidan och utsidan, som vill uppleva och leva i den kraft som uppstår när kropp och själ får samverka. Konceptet är framtaget av Mari Nira Ljungqvist och Angelica Nanda Schäfer och presenteras av Angelica Nanda Schäfer och Jojo Norell.

Angelica Nanda Schäfer:
Lic. Personlig tränare & Gruppträningsinstruktör med fokus på funktionell styrka och flexibilitet, Yoga- och Pilateslärare, Ayurvedisk Hälsovägledare, Massageterapeut klassisk svensk massage samt Thai/Yogamassage, Holistisk hälsoinspiratör, Reiki Healing, föreläsare. Driver den egna yoga- och hälsostudion aYoY studio samt arrangerar Stockholm Yoga- och Dansfestival. Läs mer under ”Om aYoY”.

Mari Nira Ljungqvist:
Psykosyntesterapeut-handledare-mentor, Imago par coach, Shamansk healing samt Medicinedance och Open Floor. Läs mer på www.mariljungqvist.se

Jojo Norell
Yogalärare, Meditationslärare, Maratonlöpare, Dj och har skapat konceptet Running Yoga som ibland är en del av våra retreat. Arrangerar Stockholm Yoga- och Dansfestival. Läs mer under ”Om aYoY”.

 

freemove sammanlänkar fysisk närvaro (såsom Yoga och annan kroppsmedveten träning) med själslig närvaro (inre utveckling genom sharing, dynamisk rörelsemeditation, fri form av dans och meditationer). Namnet freemove– fri rörelse- syftar på önskan om en fri rörelse både kroppsligt och själsligt; kroppsligt genom att vara stark, funktionell, smidig, bära dej, och själsligt genom att öppna upp för din egen sanning utan att blockeras av oro och gamla tankemönster. Syftet är att höja din inre potential och öka din kroppskännedom, vilket tillsammans ger dig en stärkt självkänsla, kraft och insikt i vem du är och vad du vill, och får dej mer närvarande i nuet.

freemove™ håller workshops & retreats i Sverige och utomlands. Se under ”på gång” för aktuella datum!

 

LIVEST_2016_00203