Massage

YOGAMASSAGE
Yogamassage är en fantastisk behandlingsform som jobbar på djupet. Med hjälp av traktioner, terapeuptisk töj och traditionella grepp från Thaimassage arbetas hela kroppen igenom på ett lugnt och metodiskt sätt. Behandlingsformen har funnits i flera tusen år och ger djup avspänning och märkbara resultat redan efter en behandling. Du som kund har kläder på dej under behandlingen och behandlingen utförs på madrass på golvet. Yogamassage är alltid 60 min.

KLASSISK SVENSK FRISKVÅRDSMASSAGE
Klassisk massage där du som kund ligger på en massagebänk. Med hjälp av olja och ibland linnement arbetar jag som terapeupt igenom din kropp del för del och frigör muskelspänningar och triggepunkter. Behandlingen får igång en skön och välgörande blodcirkulation i hela kroppen. Du väljer själv om du vill att behandlingen ska vara kraftfull och intensiv, eller mjukare och mer återhämtande. Du kan välja antingen 30 eller 60 minuter.

AVSLAPPNANDE HEALINGMASSAGE
Med syfte att ge helande återhämtning är denna massage extra mjuk med varma oljor och varm vetekudde, där fokus läggs på att lugna och reparera. Passar väldigt bra för dej som har fibromyalgi eller är stressad med utmattningssymptom, eller om du bara vill boosta med extra mycket värme och kraft. Extra fokus läggs på huvud, ansikte, händer och fötter. I behandlingen ger jag Reiki Healing där det behövs. Behandlingen är alltid 60 minuter, och avslutas med att du får dricka ett lugnande te.

 

PRISER:
Nybesök inleds alltid med konsultation där du behöver svara på frågor angående din hälsa och eventuella mediciner.

30 minuter 450 kr
60 minuter 700 kr