På Gång

Måndag 16 april 
Yoga Grund Kurs, steg 1
Kl.17.30-18.30

Kurs om 7 veckor med träff en gång i veckan där vi går igenom både teori och praktik och lär oss grunderna inom Yoga. Kursen ger ökad förståelse för vad yoga är och för hur vi praktiskt kan tillämpa dess tänk i våra asanas och i vår vardag.

Vi går igenom historik och nutidsteori samt kikar närmre på våra vanligaste asanas och solhälsningar.

Yoga är som en resa; med rätt verktyg navigerar du dej lättare fram till det som ger just dej välmående. Varje kurstillfälle har ett tema, och du får med dej ett enkelt kursmaterial (webbaserat) efter varje tillfälle.

Kursen passar både dej som är nybörjare och dej som yogat ett tag men som vill jobba vidare med din teknik och fördjupa din practise.

Tid: Start måndagen 16 april kl. 17.30-18.30, uppehåll för Valborgsmässoafton 30 april
Pris: 7 tillfällen 1200 kr
50% rabatt för årskortskunder och för er som tidigare deltagit och vill gå om.
Anmälan: info@ayoy.nu eller via pm på Facebook
Betalning antingen via swish 073-248 84 63 eller insättning på konto Nordea 3300-7409276925

 

Lördagen 21 april
Workshop Pilates Grund
Kl.10.00-13.00

Pilates är en träningsform som skapades i början av 1900-talet av tysken Joseph Pilates. Han kallade själv träningsformen ”The Art of Contrology” vilket syftar på vikten av precision och koncentration som ett sätt att kontrollera musklerna. Pilatesträning stärker hållningen, ökar kroppsmedvetenheten och har stort fokus på att få igång bra energi i ryggen. I denna workshop går vi igenom grundteknikerna inom pilates med hållningsprinciper, centrering, andning och om att utföra rörelser kontrollerat med precision och perfektion. Den här workshopen är en intensivare variant av kursen Pilates Grund steg 1 som nu har utgått. Denna workshop berättigar till fortsättning på Kurs Pilates som börjar onsdagen 25 april, se nedan.

Tid: Lördagen 21 april kl. 10.00-13.00
Pris: 500 kr, 50% för årskortsmedlemmar
Anmälan: info@ayoy.nu eller via pm på Facebook
Betalning antingen via swish 073-248 84 63 eller insättning på konto Nordea 3300-7409276925

Välkommen!

 

Onsdagen 25 april
Kursstart Pilates 

Kurs om 7 veckor där vi bygger upp våra övningar stegvis o lär oss modifikationer för att få träningen så individuellt anpassad som möjligt. Pilates är en träningsform som skapades i början av 1900-talet av tysken Joseph Pilates. Han kallade själv träningsformen ”The Art of Contrology” vilket syftar på vikten av precision och koncentration som ett sätt att kontrollera musklerna. Pilatesträning stärker hållningen, ökar kroppsmedvetenheten och har stort fokus på att få igång bra energi i ryggen.

Du behöver ha gått Pilates Workshop Grund (se ovan!) eller tidigare kursen Pilates kurs steg 1 för att kunna gå denna kurs!

Tid: Onsdagar kl. 17.30-18.30
Pris: 7 tillfällen 1200 kr, 50% rabatt för årskortskunder
Anmälan till info@ayoy.nu eller via pm på Facebook
Betalning till Nordea 3300-7409276925, eller swish 073-248 84 63

 

Söndagen 6 maj-10 juni

Kursstart Sunday Restore & Relax
Kurs om 5 veckor där vi stärker kroppen och slappnar av med Yin Yoga.

Kursen är för alla åldrar, inga förkunskaper krävs.
Hålls på engelska av lärare Lisa Allan.

Söndagar from 6 maj kl.16.00 -17.30 , uppehåll söndagen 20 maj.

Pris 795 kr.

Anmälan till lis.allan88@gmail.com

Betalning antingen via swish 073-248 84 63 eller insättning på konto Nordea 3300-7409276925

Varmt välkommen! ♥

 

Tisdagen 8 maj
Kursstart Running Yoga

-Tänkt på att börja springa men tycker det låter jobbigt?
– Tycker du att det låter skönt att swisha fram genom naturen i soljuset om du bara hade lite bättre kondition?
– Tar det ett tag innan du kommer in i andra andningen och det blir skönt att springa?

I Running Yoga tränar vi på att hitta löpning med minsta ansträngning, där det inte är jobbigt och där konditionen spelar mindre roll. Vi lär oss att hitta platsen i oss själva där vi är i andra andningen redan vid första löpsteget.

Kursen passar den som är helt nybörjare och vill komma in i löpningen på ett mjukt och behagligt sätt.
Den passar även den erfarna löparen som vill lära sig olika tekniker som stillar sinnet och kroppen och som möjliggör att springa mycket längre.
I Running Yoga tränar vi inte på att vara snabbast och komma först utan på att hålla ut längst med ett lungt leende på läpparna. Med yogans rörelser som stretching mjukar vi upp dom delarna av kroppen som använts under löpningen på ett effektivt sätt. Med meditationen lär vi oss att vara stilla i sinnet när kroppen jobbar. Vi hittar lungnet i oss själva när det stormar omkring oss. Vi hittar stormens öga, någonting som hjälper oss i träning, jobb och relationer.

Tid: Tisdagar kl 18.30-20.00
Pris: 5 tillfällen 795 kr
50% rabatt för årskortskunder

Start tisdagen 8 maj

Anmälan till jojo@omproduktion.nu eller i pm på facebook.
Betalning till swish 070-865 81 71

Varmt välkomna!

 

Måndag 30 juli – fredag 3 augusti kl. 07.30-09.00 
Yogaveckan i Borgåsund

För 5:e året i rad så har vi Yogavecka i aYoY´s regi på en naturskön plats ca 5 km från studion, Borgåsunds Båthamn. Vi jobbar oss igenom kroppens alla element och chakran på ett metodiskt och balanserande sätt. Du är varmt välkommen att vara med på enstaka mornar, men om du har möjlighet att investera tid och energi i att vara med hela veckan så ger det en fantastisk upplevelse av helhet och sammanhang. ♥

Plats: Borgåsunds Båthamn, vägbeskrivning fås vid anmälan
Tid: Varje morgon måndag – fredag kl.07.30-09.00
Ordinarie klasser i studion utgår denna vecka, en kan någon specialklass komma att läggas in ♥

Pris: Klippkort & årskort gäller, engångspris 150 kr. Specialpris för alla som vill boka upp sej för hela veckan = 500 kr.

Anmälan till info@ayoy.nu eller pm på Facebook
Betalning till Nordea 3300-7409276925 eller swish 073-248 84 63

Övrigt: Säg till vid anmälan om du behöver låna yogamatta. Ta gärna med egen filt och klä dej efter väder och vind; alltid skönt med någon extra tröja eller sockor vid savasana ♥

Varmt välkomna till sommarens skönaste vecka! ♥
/Angelica

 

Fredag 28 september – söndag 30 september
Freemove Yoga Retreat Sweden/Shambala Gatherings 

Följ med på en magisk resa i och med dej själv! Denna helg tar vi en titt på vad vi vill ha mer av i livet och samtidigt vad vi vill ha mindre av, det är en helg av transformation och processande med flera olika verktyg. Vi landar och vi lär oss att flyga tryggt och säkert, vi hittar in i kärnan av oss själva både kroppsligt och själsligt. Vi yogar, freemovar, mediterar, har sharing och workshops, allt i fantastisk miljö. Vi äter ekologiskt och i möjligaste mån närproducerad mat; allt är en helhet och du är en del av den! ♥

Ge dej själv en skön avrundning på sommaren och boosta dej själv inför kommande höst på allra bästa sätt.

Pris: 4300 kr = boka tidigt rabatt före 31 juli (spara 500 kr), ord. pris 4800 kr ♥
Inkluderar
*Boende 2 nätter, del i dubbelrum (går att få enkelrum mot tillägg)
*Alla måltider. Måltiderna är vegetariska/veganska, vällagade, alla med ekologiska och i möjligaste mån närproducerade råvaror.
*Kurs fredag kväll från kl. 17 till söndag ca kl. 15.00.
*Tillgång till båt, bastu, egen brygga.

Vi är en liten grupp så att du som deltagare får så exklusive guidning som möjligt. Begränsat antal platser så vänta inte med din bokning.♥

Anmälan till info@ayoy.nu
Betalning till Nordea 3300-7409276925 eller swish 073-248 84 63

Varmt välkomna! ♥

 

 

2019
FEBRUARI/MARS Datum ej fastställt än, håll utkik ! 
Freemove Yoga Retreat Sri Lanka FOR ENGLISH SCROLL DOWN
Vill du uppleva större frihet och nya sätt att uttrycka dej på?
Vill du möta din kropp och sinne på ett medvetet och transformerande sätt?
Vill du utvecklas och få bättre självkänsla?
Följ då med oss på rertreat där vi under 6 dagar  uttrycker  oss med hjälp av olika former av yoga & meditationer, fri & guidad rörelse/freemove, inquiery och sharing.

Retreatet hålls på den magiska ön Sri Lanka och vi hyr en gård där allt är byggt och skapat med stor kärlek och holistiskt hållbart tänk kring material och miljö. Gården ligger i djungeln men samtidigt bara ett stenkast från havet och den härliga stranden vid Hikkaduwa. Alla måltider är inkluderade och tillagade med största omsorg, vi äter vegetariskt och så närproducerat och ekologiskt som möjligt; på gården finns bl.a papayaträd, annans och kokospalmer.

Kursledarna Angelica Nanda Schäfer och Jojo Norell har båda lång erfarenhet av att lära ut yoga och meditation. De är lärare i Embodied Yoga Principles och utövande Osho sannyasins samt organiserar den årliga Stockholm Yoga- och Dansfestivalen.

Pris:
Inkluderar boende i studios med 2 till 3 bäddar med egen ingång, köksdel samt badrum, alla måltider, kursavgift. För mer info om stället se https://www.facebook.com/Kundalahouse/
Tillkommer gör din flygresa (flyg till Colombo) samt transfer från flygplatsen (till Hikkaduwa).

ENGLISH:
Do you want to experience greater freedom and new ways to express yourself?
Do you want to meet your body and mind in a conscious and transformative way?
Do you want to develop and get better self-esteem?
Then join our rertreat where we express ourselves for 6 days using various forms of yoga & meditations, free & guided movement/freemove, inquiery and sharing.

The retreat is held on the magic island of Sri Lanka and we rent a farm where everything is built and created with great love and holistic sustainable thinking about materials and the environment. The farm is located in the jungle but at the same time just a stone’s throw from the sea and the lovely beach at Hikkaduwa. All meals are included and cooked with the utmost care, we eat vegetarian and as closely produced and organic as possible.

Course leaders Angelica Nanda Schäfer and Jojo Norell both have long experience in teaching yoga and meditation. They are teachers of Embodied Yoga Principles and performing Osho sannyasins as well as organizing the annual Stockholm Yoga and Dance Festival.

Price: 
Includes accommodation in studios with 2 to 3 beds with private entrance, kitchen area and bathroom, all meals, course fee. For more information about the place, see https://www.facebook.com/Kundalahouse
Additionally flight to Colombo and transfer from the airport to Hikkaduwa.