På Gång

Onsdagen 25 juli kl.19.00-20.30

Yoga Basic INSTÄLLD KLASS!!!!!! 

Fredagen 27 juli kl.17.00-19.00
Freemove Friday! 
Dance your yoga from inner stillness to exploratory movement and let your movement be your liberation and meditation!
Yoga, fri rörelse, dans och meditation; vi blandar olika tekniker för att få dej att uppleva frihet, stillhet & energi! Dessutom till grym musik och med trygg guidning.
Alla kan vara med!
Varmt välkomna!
Pris: Klippkort & årskort gäller, engångspris 150 kr.
Anmälan: till info@ayoy.nu eller pm på Facebook
Betalning till Nordea 3300-7409276925 eller swish 073-248 84 63
Måndag 30 juli – fredag 3 augusti kl. 07.30-09.00
Yogaveckan i Borgåsund

För 5:e året i rad så har vi Yogavecka i aYoY´s regi på en naturskön plats ca 5 km från studion, Borgåsunds Båthamn. Vi jobbar oss igenom kroppens alla element och chakran på ett metodiskt och balanserande sätt. Du är varmt välkommen att vara med på enstaka mornar, men om du har möjlighet att investera tid och energi i att vara med hela veckan så ger det en fantastisk upplevelse av helhet och sammanhang. ♥

Plats: Borgåsunds Båthamn, vägbeskrivning fås vid anmälan
Tid: Varje morgon måndag – fredag kl.07.30-09.00 (tisdagens ordinarie morgonyoga ersätts av denna)

Pris: Klippkort & årskort gäller, engångspris 150 kr. Specialpris för alla som vill boka upp sej för hela veckan = 500 kr.

Anmälan till info@ayoy.nu eller pm på Facebook
Betalning till Nordea 3300-7409276925 eller swish 073-248 84 63

Övrigt: Säg till vid anmälan om du behöver låna yogamatta. Ta gärna med egen filt och klä dej efter väder och vind; alltid skönt med någon extra tröja eller sockor vid savasana ♥

Varmt välkomna till sommarens skönaste vecka! ♥
/Angelica

Söndagen 9 juli 10.00-13.00 
Pilates  Grund Workshop

Pilatesträning stärker hållningen, ökar kroppsmedvetenheten och har stort fokus på att få igång bra energi i ryggen. I denna workshop går vi igenom grundteknikerna inom pilates med hållningsprinciper, centrering, andning och om att utföra rörelser kontrollerat med precision och perfektion.

Pilates är en träningsform som skapades i början av 1900-talet av tysken Joseph Pilates. Han kallade själv träningsformen ”The Art of Contrology” vilket syftar på vikten av precision och koncentration som ett sätt att kontrollera musklerna. Pilatesträningens principer är grundläggande för ökad kroppsmedvetenhet och Joseph Pilates kallas ofta för den ”första sjukgymnasten (fysioterapeupten)” då många av hans övningar återfinns i både prehab och rehabträning. Han var själv krympling som barn men genom sina egna metoder, inspirerade av yoga och Zen meditation, rehabiliterade han sej själv och blev extremt vältränad och stark som vuxen. Han fick tjänst på militärsjukhusen för att ta hand om krigsfångar under första världskriget, men när sedan andra världskriget kom valde han att fly Tyskland och tog sej till Amerika där han kom att träffa sin fru, en välkänd balettdansös. På den vägen kom Pilatesträningen in i dansvärlden och är än idag grundläggande för alla dansare av olika skolor. Från dansskolorna till egna Pilatesstudios till gymanläggningar och för ca 30 år sedan kom träningsformen även till Sverige.

Pilatesträning passar alla!

Den här workshopen är förberedande för dej som vill fortsätta din Pilatesträning genom klasser i sommar (18 juli och 15 augusti) och även förberedande för höstens 7-veckors kurs som börjar i september, se separat evenemang.

Tid: Lördagen 7 juli kl. 10.00-13.00
Pris: 500 kr, 50% för årskortsmedlemmar
Anmälan: info@ayoy.nu eller via pm på facebook

Mer om kurlsedaren Angelica Nanda Schäfer:
Angelica har undervisat inom träning & hälsa i över 15 år på heltid och gick sin Pilateslärarutbildning 2006. Hon driver sedan 3 år tillbaka sin egna yoga-och hälsostudio aYoY där denna workshop hålls. För mer info om Angelica läs under Om mej här på sidan!

Varmt välkommen!

 

 

 

Torsdag 20 september – söndag 23 september
Freemove Yoga Retreat Sweden/Shambala Gatherings

Följ med på en magisk resa i och med dej själv! Denna helg tar vi en titt på vad vi vill ha mer av i livet och samtidigt vad vi vill ha mindre av, det är en helg av transformation och processande med flera olika verktyg. Vi landar och vi lär oss att flyga tryggt och säkert, vi hittar in i kärnan av oss själva både kroppsligt och själsligt. Vi yogar, freemovar, mediterar, har sharing och workshops, allt i fantastisk miljö. Vi äter ekologiskt och i möjligaste mån närproducerad mat; allt är en helhet och du är en del av den! ♥ För mer info så kontakta mej så får du detaljerat upplägg! Se även facebook event https://www.facebook.com/events/2156903461209624/

Ge dej själv en skön avrundning på sommaren och boosta dej själv inför kommande höst på allra bästa sätt.

Pris: Fredag- Söndag 4300 kr = boka tidigt rabatt före 31 juli (spara 500 kr), ord. pris 4800 kr ♥
Inkluderar
*Boende 2 nätter, del i dubbelrum (går att få enkelrum mot tillägg)
*Alla måltider. Måltiderna är vegetariska/veganska, vällagade, alla med ekologiska och i möjligaste mån närproducerade råvaror.
*Kurs fredag kväll från kl. 17 till söndag ca kl. 15.00.
*Tillgång till båt, bastu, egen brygga.

Tillägg för att komma på torsdag 900 kr. Lugn torsdagkväll och enkelt program på fredagen innan kursstarten.

Vi är en liten grupp så att du som deltagare får så exklusive guidning som möjligt. Begränsat antal platser så vänta inte med din bokning.♥

Anmälan till info@ayoy.nu
Betalning till Nordea 3300-7409276925 eller swish 073-248 84 63

Varmt välkomna! ♥

 

 

2019
MARS Datum ej fastställt än, håll utkik ! 
Freemove Yoga Retreat Sri Lanka FOR ENGLISH SCROLL DOWN
Vill du uppleva större frihet och nya sätt att uttrycka dej på?
Vill du möta din kropp och sinne på ett medvetet och transformerande sätt?
Vill du utvecklas och få bättre självkänsla?
Följ då med oss på rertreat där vi under 6 dagar  uttrycker  oss med hjälp av olika former av yoga & meditationer, fri & guidad rörelse/freemove, inquiery och sharing.

Retreatet hålls på den magiska ön Sri Lanka och vi hyr en gård där allt är byggt och skapat med stor kärlek och holistiskt hållbart tänk kring material och miljö. Gården ligger i djungeln men samtidigt bara ett stenkast från havet och den härliga stranden vid Hikkaduwa. Alla måltider är inkluderade och tillagade med största omsorg, vi äter vegetariskt och så närproducerat och ekologiskt som möjligt; på gården finns bl.a papayaträd, annans och kokospalmer.

Kursledarna Angelica Nanda Schäfer och Jojo Norell har båda lång erfarenhet av att lära ut yoga och meditation. De är lärare i Embodied Yoga Principles och utövande Osho sannyasins samt organiserar den årliga Stockholm Yoga- och Dansfestivalen.

Pris:
Inkluderar boende i studios med 2 till 3 bäddar med egen ingång, köksdel samt badrum, alla måltider, kursavgift. För mer info om stället se https://www.facebook.com/Kundalahouse/
Tillkommer gör din flygresa (flyg till Colombo) samt transfer från flygplatsen (till Hikkaduwa).

ENGLISH:
Do you want to experience greater freedom and new ways to express yourself?
Do you want to meet your body and mind in a conscious and transformative way?
Do you want to develop and get better self-esteem?
Then join our rertreat where we express ourselves for 6 days using various forms of yoga & meditations, free & guided movement/freemove, inquiery and sharing.

The retreat is held on the magic island of Sri Lanka and we rent a farm where everything is built and created with great love and holistic sustainable thinking about materials and the environment. The farm is located in the jungle but at the same time just a stone’s throw from the sea and the lovely beach at Hikkaduwa. All meals are included and cooked with the utmost care, we eat vegetarian and as closely produced and organic as possible.

Course leaders Angelica Nanda Schäfer and Jojo Norell both have long experience in teaching yoga and meditation. They are teachers of Embodied Yoga Principles and performing Osho sannyasins as well as organizing the annual Stockholm Yoga and Dance Festival.

Price: 
Includes accommodation in studios with 2 to 3 beds with private entrance, kitchen area and bathroom, all meals, course fee. For more information about the place, see https://www.facebook.com/Kundalahouse
Additionally flight to Colombo and transfer from the airport to Hikkaduwa.