på gång 2017 uppdaterad 13 juni

På Gång

 

på gång 2017 uppdaterad 13 juni

Söndagen 9 juli kl.18.00-20.00
Workshop EMBODIED YOGA PRINCIPLES, EYP.
Som första lärare i Sverige gör vi nu examensprov i EYP och du är varmt välkommen att delta!

Embodied Yoga Principles, EYP, är ett nytt koncept utvecklat i England av Mark Walsh och handlar om att att flytta vår yogapraktik från mattan och in i det vardagliga livet. EYP använder klassiska yoga asanas på ett modernt och nytt sätt med inspiration av livscoaching, kroppsterapi, rörelse och kampsport och ger en helt ny dimension till din yoga och din personliga utveckling.

Som första snart certifierade lärare i Sverige bjuder vi nu in till en spännande workshop som också är en del av vår Teacher Training.

Pris: Donation, du betalar det du själv kan och vill ❤️
Anmälan till info@ayoy.nu eller pm på facebook.
Alla kan vara med på denna workshop, inga förkunskaper krävs, kom precis som du är ❤️
Plats: aYoY studio, Stationsgatan 8, Kolbäck

Varmt välkomna önskar Angelica & jOjo ♥

 

Söndag 16 juli kl.19.00-21.00
Workshop Freemove- mix av Yoga, Meditation och Dans!

Namnet ”freemove”- fri rörelse- syftar på önskan om en fri rörelse både kroppsligt och själsligt; kroppsligt genom att vara stark, funktionell, smidig, bära dig, och själsligt genom att öppna upp för din egna sanning utan att blockeras av oro och gamla tankemönster.

Vi jobbar med olika teman; t.ex att bli grundade i den fysiska kroppen och känna stabilitet, med att släppa taget – att släppa gamla mönster som inte längre servar oss i vår utveckling, med att expandera, med att centrera, med att aktivera energi (Yang) och med att bara vara i stillhet (Yin).

Vi rör oss genom hela spektrat från djup stillhet till total extas, vi blandar yoga med dynamisk rörelsemeditation och dans, och vi utnyttjar musikens magiska energi och har under klassen både live dj och live trumma.

Syftet med klassen är att höja din inre potential och öka din kroppskännedom, vilket tillsammans ger dig en stärkt självkänsla, kraft och insikt i vem du är och vad du vill, och få dig mer närvarande i nuet.

Varmt välkomna önskar freemoveteam Angelica & jOjo !

Tid: kl.19.00- 21.00
Pris: Årskort & klippkort gäller, annars 150 kr för engångsträning
Anmälan: Pm här på facebook eller mejl info@ayoy.nu

 

Lördag 22 juli – Lördag 29 juli 
Ängsbacka Yogafestival

Vi finns på plats med olika workshops. Varmt välkomna till en fantastisk yogavecka i underbar miljö ❤️ se mer på www.angsbacka.se

 

Måndag 31 juli – fredag 4 augusti kl. 07.30-09.00 
Yogaveckan i Borgåsund

För 4:e året i rad så har vi Yogavecka i aYoY´s regi på en naturskön plats ca 5 km från studion, Borgåsunds Båthamn. Vi jobbar oss igenom kroppens alla element och chakran på ett metodiskt och balanserande sätt. Du är varmt välkommen att vara med på enstaka mornar, men om du har möjlighet att investera tid och energi i att vara med hela veckan så ger det en fantastisk upplevelse av helhet och sammanhang. ♥

Plats: Borgåsunds Båthamn, vägbeskrivning fås vid anmälan
Tid: Varje morgon måndag – fredag kl.07.30-09.00
Pris: Klippkort & årskort gäller, engångspris 150 kr. Specialpris för alla som vill boka upp sej för hela veckan = 500 kr.

Övrigt: Säg till vid anmälan om du behöver låna yogamatta. Ta gärna med egen filt och klä dej efter väder och vind; alltid skönt med någon extra tröja eller sockor vid savasana ♥

Varmt välkomna till sommarens skönaste vecka! ♥
/Angelica

 

Lördag 2 september 10.00-14.00
Öppet Hus på aYoY under Kolbäcks Kolifej!
Vi håller Öppet Hus dagen till ära och bjuder på extra bra erbjudanden i studion. Kom in och se hur det ser ut, tipspromenad och chans att vinna fina priser. Vi bjuder på frukt och goda välgörande yogateér samt extra fina erbjudanden i butikshörnan. Dessutom presenteras höstschemat som startar på måndagen efter. ♥

 

Måndag 4 september
Höstschemat startar! 

 

Söndag 10 september kl. 11.00- 14.30 + 15.30-19.00
Workshop Yoga Grund + Workshop Meditation Grund

Varmt välkommen till en inspirerande dag där ni har möjlighet att lära er grunderna i yoga och meditation! Kanske är du nybörjare och vill få en första inblick? Kanske har du redan yogat och mediterat ett tag men vill gå genom grunderna igen och öka förståelsen?

OBS! Ni kan gå kurserna var för sig eller båda som en helhet.

kl. 11.00-14.30
Yoga Grund Workshop Basic Teori & Praktik
Under 3,5 timmar djupdyker vi in i yogans värld; workshopen är en introduktion som ger ökad förståelse för vad yoga är och för hur vi praktiskt kan tillämpa dess tänk i våra asanas och i vår vardag.

Vi går igenom historik och nutidsteori samt kikar närmre på våra vanligaste asanas och solhälsningar. Yoga är som en resa; med rätt verktyg navigerar du dej lättare fram till det som ger just dej välmående, så vi jobbar på mattan; letar, hittar, börjar om och letar vidare igen.

Workshopen ger behörighet för den som vill gå Yoga Grund kurs steg 2 med start dagen efter, måndagen 11 september.

kl. 15.30-19.00
Meditation Grund Workshop Basic Teori & Praktik
Vi kliver in i meditationens värld och börjar från grunden.

Workshopen passar dej som är helt ny inom meditation och dej som vill fördjupa dej i ditt egna mediterande. Vi går igenom olika tekniker av meditation såsom den dynamiska Osho tekniken, den fokuserande Samatha och den inkännande Vipassana metoden. Den största fördelen med meditation är inte upplevelsen under själva meditationen utan dess positiva påverkan på ditt liv i helhet.

Bägge workshopsen passar både dej som nybörjare och dej som yogat och mediterat ett tag som vill jobba vidare med din teknik och få tips och inspiration.

Pris 500 kr per workshop
Vill du gå på båda workshopsen reducerat pris 800 kr för båda! ♥

Anmälan till info@ayoy.nu
För att vara garanterad plats, betala in i på konto Nordea (3300)-7409276925 eller swish 073-2488463. Skriv ditt namn på inbetalningen.
Begränsat antal platser

 

Måndag 11 september kl. 17.30
Start Yoga Grund Kurs, steg 2

Kurs om 7 veckor med träff en gång i veckan där vi fördjupar oss inom Yoga. Kursen riktar sej till dej som tidigare deltagit i Yoga Grund steg 1.

Tid: Måndagar kl. 17.30-18.30
Pris: 7 tillfällen 1000 kr
50% rabatt för årskortskunder och för er som tidigare deltagit och vill gå om.

Start måndagen 11 september, sista träffen måndagen 23 oktober

Anmälan till info@ayoy.nu eller i pm på facebook.
Betalning till Nordea 3300-7409276925, eller
swish 073-248 84 63

Varmt välkomna!

 

Tisdag 12 september kl.18.00
Kursstart Running Yoga

-Tänkt på att börja springa men tycker det låter jobbigt?
– Tycker du att det låter skönt att swisha fram genom naturen i soljuset om du bara hade lite bättre kondition?
– Tar det ett tag innan du kommer in i andra andningen och det blir skönt att springa?

I Running Yoga tränar vi på att hitta löpning med minsta ansträngning, där det inte är jobbigt och där konditionen spelar mindre roll. Vi lär oss att hitta platsen i oss själva där vi är i andra andningen redan vid första löpsteget.

Kursen passar den som är helt nybörjare och vill komma in i löpningen på ett mjukt och behagligt sätt.
Den passar även den erfarna löparen som vill lära sig olika tekniker som stillar sinnet och kroppen och som möjliggör att springa mycket längre.
I Running Yoga tränar vi inte på att vara snabbast och komma först utan på att hålla ut längst med ett lungt leende på läpparna. Med yogans rörelser som stretching mjukar vi upp dom delarna av kroppen som använts under löpningen på ett effektivt sätt. Med meditationen lär vi oss att vara stilla i sinnet när kroppen jobbar. Vi hittar lungnet i oss själva när det stormar omkring oss. Vi hittar stormens öga, någonting som hjälper oss i träning, jobb och relationer.

Tid: Tisdagar kl 18.00-19.30
Pris: 7 tillfällen 1000 kr
50% rabatt för årskortskunder

Start tisdagen 12 september

Anmälan till jojo@omproduktion.nu eller i pm på facebook.
Betalning till swish 070-865 81 71

Varmt välkomna! ❤

Lördagen 16 september kl.10.00-13.00
Workshop Pilates Grund

Pilates är en träningsform som skapades i början av 1900-talet av tysken Joseph Pilates. Han kallade själv träningsformen ”The Art of Contrology” vilket syftar på vikten av precision och koncentration som ett sätt att kontrollera musklerna. Pilatesträning stärker hållningen, ökar kroppsmedvetenheten och har stort fokus på att få igång bra energi i ryggen. I denna workshop går vi igenom grundteknikerna inom pilates med hållningsprinciper, centrering, andning och om att utföra rörelser kontrollerat med precision och perfektion. Den här workshopen är en intensivare variant av kursen Pilates Grund steg 1 som gått under våren och även denna workshop berättigar till fortsättning på steg 2 som börjar onsdagen 20 september.

Tid: Lördagen 16 september kl. 10.00-13.00
Pris: 500 kr, 50% för årskortsmedlemmar
Anmälan: info@ayoy.nu eller via pm på facebook

Välkommen!

 

Onsdag 20 september kl. 17.30
Kursstart Pilates steg 2
Kurs om 7 veckor där vi jobbar vidare från Steg 1 med mer sammansatta övningar, mer modifikationer och även fler utmaningar.

Pilates är en träningsform som skapades i början av 1900-talet av tysken Joseph Pilates. Han kallade själv träningsformen ”The Art of Contrology” vilket syftar på vikten av precision och koncentration som ett sätt att kontrollera musklerna. Pilatesträning stärker hållningen, ökar kroppsmedvetenheten och har stort fokus på att få igång bra energi i ryggen.

Tid: Onsdagar kl. 17.30-18.30
Pris: 7 tillfällen 1000 kr
50% rabatt för årskortskunder och för er som tidigare deltagit och vill gå om.

Start onsdagen 20 september

Anmälan till info@ayoy.nu
Betalning till Nordea 3300-7409276925, eller swish 073-248 84 63

 

Fredag 22 september – söndag 24 september
Freemove Yoga retreat vid Mälarens strand

Följ med på en magisk resa i och med dej själv! Vi yogar, freemovar, mediterar, har sharing och workshops i fantastisk miljö. Vi äter ekologiskt och i möjligaste mån närproducerad mat; allt är en helhet och du är en del av den! ♥ 

Hovgården ligger precis vid Mälaren, och vår Yogashala har fantastisk utsikt, vi har tillgång till egen brygga och bastu, fina promenadstråk och även möjlighet att ro ut på sjön ♥ Ge dej själv en skön avrundning på sommaren och boosta dej själv inför kommande höst på allra bästa sätt.

För mer info om kursgården se http://livsloftet.se/

Pris: 2900 kr = boka tidigt rabatt före 31 juli (spara 500 kr), ord. pris 3400 kr ♥
Inkluderar
*Boende 2 nätter, del i dubbelrum (går att få enkelrum mot tillägg)
*Alla måltider. Måltiderna är vegetariska/veganska, vällagade, alla med ekologiska och i möjligaste mån närproducerade råvaror.
*Kurs med freemove yoga fredag kväll från kl. 17 till söndag ca kl. 15.00.
*Tillgång till båt, bastu, egen brygga.

Vi är en liten grupp så att du som deltagare får så exklusive guidning som möjligt. Väldigt begränsat antal platser så vänta inte med din bokning.♥

Anmälan till info@ayoy.nu
Betalning till Nordea 3300-7409276925 eller swish 073-248 84 63

Varmt välkomna önskar freemoveteam Angelica och jOjo

 

Söndag 15 oktober kl.17.00-19.00
Workshop Mobility & Playful Alignments

Vi ger oss ut på en spännande upptäcksresa i kroppen och letar oss igenom alla delar för att hitta den där ”perfekta linjeringen” där allt är i balans, där du är stark och där du känner tillit. Härifrån kan du ta dej dit du vill, både fysiskt och själsligen.
Vi använder oss av block, bälten och mobilitybollar, vi löser upp spända muskler och fascior, vi ökar både rörligheten och stabiliteten. Detta är en workshop som förbereder för och fördjupar alla yogainriktningar. Den passar även dej som inte har någon tidigare yogabakgrund men som vill få en allmänt bättre kroppskännedom och utvecklas i andra träningsformer.

Workshopen är lugn och pedagogiskt uppbyggd och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga eller annan träning.

Pris: 250 kr
Årskortskunder har 50% rabatt
Anmälan: Pm här på facebook eller mejl info@ayoy.nu

 

Måndag 30 oktober kl. 17.00
Start Yoga Grund, steg 3

Kurs om 7 veckor med träff en gång i veckan där vi går vidare inom Yoga. Kursen riktar sej till dej som tidigare deltagit i Yoga Grund steg 1/alt workshop Yoga Grund och Yoga Grund steg 2.

Tid: Måndagar kl. 17.30-18.30
Pris: 7 tillfällen 1000 kr
50% rabatt för årskortskunder.

Start måndagen 30 oktober, sista träffen måndagen 11 december.

Anmälan till info@ayoy.nu eller i pm på facebook.
Betalning till Nordea 3300-7409276925, eller
swish 073-248 84 63

Varmt välkomna!

 

Fredag 3 november – söndag 5 november
Stockholm Yoga- och Dansfestival!

Nordens största festival som kombinerar Yoga och Dans under samma tak. Vi håller till på vackra Balettakademin mitt i Stockholm och utbudet av lärare och klasser att gå på är enormt!

Vi finns där med bl.a freemove yoga tillsammans med ca 60 andra workshops!

Varmt välkomna!

Du som bokar biljett kan ange rabattkod aYoY och få 200 kr rabatt!

För mer info och inspiration, se http://www.yodafestival.se

 

Söndag 26 november kl.17.00-19.00
Workshop Pranayama

Pranayama betyder att ”andas in livskraft” och det är en djup och traditionsrik filosofi att ta del av med många praktiska övningar i olika andningstekniker.

Under workshopen går vi igenom olika andningstekniker och lär oss hur och när vi kan använda oss av dom i vår vardag och i vår yoga, hur vi med hjälp av andningen kan förstärka vår hälsa och öka vårt välmående.

Pris: 250 kr
Årskortskunder har 50% rabatt

Anmälan till info@ayoy.nu
Betalning till Nordea 3300-7409276925 eller swish 073-248 84 63

Varmt välkomna! ♥
/Angelica

 

Lördag 16 december 10.00-14.00
Julmys i studion!

Varmt välkomna att mysa in julen med oss, tredje året i rad och det har redan blivit en fin jultradition för många så passa på att boka din plats i god tid! ♥ Vi bjuder på julstämmning delux, en extra julig yoga, grötlunch och julklappsbyte mellan kl.10-13; ta med en julklapp för ca 20 kr så kommer tomten på besök ♥

Mellan kl.13-14 håller vi extra lördagsöppet för alla er som vill komma in och mingla med oss och kanske passa på att julshoppa fina & ekologiska klappar eller presentkort i butikshörnan. Fina julklappstips är bl.a att handla underbar äkta kanel och andra kryddor, goda värmande teér, kanske en skön ayurvedisk fotkräm till vintertrötta fötter och såklart fina yoga/chakraamrband ifrån Charma ❤️

Pris 250 kr, halva priset om du har årskort!

Anmälan till info@ayoy.nu
Betalning konto Nordea (3300) 7409276925 (skriv ditt namn) eller swish 073-248 84 63

Än en gång varmt välkomna till en julmysig dag!
Kram Angelica & jOjo

 

Måndag 18 december
Julschemat startar!

 

Måndag 26 december 14.00-15.00 
Barnyoga

För tredje året i rad har detta blivit en tradition för många barn! Välkomna alla barn till en stunds lekfull yoga efter några dagars julfirande! Ta med dej valfri vuxen; någon av dina föräldrar, syskon, mormor, farfar, grannen eller någon annan som du tycker om.

Klassen passar alla! Efteråt bjuder vi på saft och pepparkakor.

Pris: 200 kr barn+ 1 vuxen 300 kr 2 barn + 1 vuxen

Anmälan till info@ayoy.nu
Betalning: Nordea (3300) 7409276925 eller Swish 073-248 84 63

 

Vi önskar ett Gott slut på det gamla året och ett sprudlande kärleksfullt och  nytt år 2018!