Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Yoga Fördjupning Kurs

2021-09-07 @ 18:00 - 2022-05-17 @ 20:00

KURS YOGA FÖRDJUPNING
September 2021- Maj 2022
Tisdagar med träff en gång i månaden kl. 18.00-20.00

Den här kursen är en fördjupning inom Yoga och vänder sej till dej som har tidigare erfarenhet. Du bör ha praktiserat yoga, meditation eller rört dej i den världen i någon form för att få mest behållning av denna kurs.

En blir som ni märker och vet aldrig klar med yoga. Det är en resa som ständigt förändras och ju nyfiknare vi är desto mer finns det att ta del av. Yoga omfattar så mycket- det är våra asanas som mycket handlar om i början, det är terapi när vi upplever att emotionella och mentala blockeringar löses upp, det är medicin när vi märker att vi kan läka oss själva genom rörelser, andning och förståelse för hur kropp och sinne hänger ihop, det är ifrågasättande och inkännande. Det är det där mötet med oss själva, att stämma av var vi befinner oss och vart vi är på väg.

Vi ses för 2 timmars workshops vid 8 tillfällen där vi tar oss vidare i Yogans värld och utforskar djupare kring bl.a vårt Chakrasystem, Pranayam (andningslära), Ayurveda, Embodiement, Aktiva och Stilla Meditationer, Freemove Yoga och andra tekniker inom Yoga och Meditation. Också ett djupare utforskande av våra asanas ur olika perspektiv!

Kursen vidgar perspektivet på vad yoga är och kan vara, och vi kikar på hur vi praktiskt kan tillämpa dess tänk i vår vardag.

Pris: 2500 kr
Årskortskunder halva priset ❤️

Anmälan till info@ayoy.nu

Yoga Fördjupning leds av Angelica Nanda Schäfer.
För mer info se www.ayoy.nu och angelica-nanda.se

Detaljer

Börjar:
september 7 @ 18:00
Slutar:
2022-05-17 @ 20:00
Evenemang Kategori:

Plats

Studio aYoY
Stationsgatan 8
Kolbäck, 734 50 Sverige

Arrangör

aYoY
tripadvisor flickr americanexpress bandcamp basecamp behance bigcartel bitbucket blogger codepen compropago digg dribbble dropbox ello etsy eventbrite evernote facebook feedly github gitlab goodreads googleplus instagram kickstarter lastfm line linkedin mailchimp mastercard medium meetup messenger mixcloud paypal periscope pinterest quora reddit rss runkeeper shopify signal sinaweibo skype slack snapchat soundcloud sourceforge spotify stackoverflow stripe stumbleupon trello tumblr twitch twitter uber vimeo vine visa vsco wechat whatsapp wheniwork wordpress xero xing yelp youtube zerply zillow px aboutme airbnb amazon pencil envelope bubble magnifier cross menu arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right envelope-o caret-down caret-up caret-left caret-right