Schema

GÄLLER TILLSVIDARE

Vinterschema 2021

P.g.a covid-19 hålls studion stängd tillsvidare med undantag för särskilda grupper.

Klasser online och utomhus 💗

För att vara med på Yogaveckan Vinter mejla till info@ayoy.nu för länk!

team member

Måndag

Yogaveckan Vinter
ONLINE

Mer info se i kalendarium

Angelica

Pilates Kurs
ONLINE

Angelica

17:30- 18.45 Kursstart 1/2
Yoga Fortsättning
KURS
I studion samt ONLINE

Angelica

team member

Tisdag

Yogaveckan Vinter
ONLINE

Mer info se i kalendarium

Angelica

Pilates Kurs
ONLINE

Angelica

team member

Onsdag

Yogaveckan Vinter
ONLINE

Mer info se i kalendarium

Angelica

Pilates Kurs
ONLINE

Angelica

team member

Torsdag

Yogaveckan Vinter
ONLINE

Mer info se i kalendarium

Angelica

Pilates Kurs
ONLINE

Angelica

team member

Fredag

Yogaveckan Vinter
ONLINE

Mer info se i kalendarium

Angelica

Pilates Kurs
ONLINE

Angelica

team member

Lördag 6 februari

12:00- 14.00 Mindful Walking
UTOMHUS
Vi möts vid Jordmarkens naturreservat för 2 timmars Mindful walking, meditation, yoga och sharing. Avslutar med ceremoni vid öppen eld för att sätta nya intentioner och släppa det som varit. Välkommen!

Angelica

team member

Söndag 31 januari

15:00- 18.00 Yoga för nybörjare
WORKSHOP på plats i studion och ONLINE!

Angelica

KLASSBESKRIVNINGAR P.g.a covid-19 hålls studion fysiskt stängd för drop-in klasser tillsvidare. Just nu möts vi i små grupper i kurser och workshops samt Online och Utomhus.

Yoga Online:
På aYoY's youtubekanal finns flera öppna online klasser för dej att ta del av där du befinner dej! Gå till startsidan för att klicka dej vidare! Vill du ta del av ett större utbud så bli medlem i aYoY community! För 350 kr/mån får du senaste klasserna och ta del av ett rikt filmotek som växer, fördjupas och blir större hela tiden ♡

Yogaveckan Vinter Online:
Ta del av en hållen yogavecka med 5 olika klasser med olika teman och energi. Vi jobbar oss igenom alla element och chakran, balanserar och vitaliserar. För att ta del av Yogaveckan Vinter mejla till info@ayoy.nu för mer info om betalning och länk. Pris 500 kr

Utomhusyoga:
Vi möts vid Jordmarken för Mindful walking, meditation, yoga och sharing utomhus! Det är ca 3 km promenad t/r i naturreservat. Ta på dej varma kläder och bra skor då det ofta är lerigt där vi går!

Morgonyoga:
En yoga som syftar till att väcka igång kroppen där vi expanderar från det lugnare till det mer intensiva med fokus på att få igång ett flöde i både kropp och sinne. Även pranayam (andningsövningar) och en avslutande meditation för att sätta intentionen för dagen. Perfekt start på dagen helt enkelt!

Hatha Yoga Basic/ Stability:
En yoga med fokus på stabilitet, teknik, linjeringar och närvaro. Utmärkt för alla som vill jobba igenom kropp och sinne på ett pedagogiskt och strukturerat sätt. Passar även helt nya yogisar!

Yang Yoga Core/ Mobility :
En intensivare och modern variant av yoga för dig som vill stärka hela din kropp på ett funktionellt, kreativt och lekfullt sätt. Även övningar för att öka din mobilitet och flexibilitet. Vi använder oss av mobilityboll (pressurboll), klossar, rundstav och yogabälten!

Yin Yoga:
Yin bejakar det stillsamma och att bara vara, vi stannar länge i vilsamma positioner. Passet är lugnt och återhämtande, passar dej som vill komma ner i varv och mjukna i kropp och sinne. Vi använder oss av klossar/kuddar och bälten och det kan vara skönt med en filt för att hålla värmen.

Yoga Organic Flow :
En dynamisk och flödande yoga där vi jobbar utforskande tillsammans med andetaget, från rörelse till stillhet, från stillhet till rörelse. Vi utgår från kroppens naturliga rörelsemönster och hittar in i känslan mer än en färdig mall.

KURSER & WORKSHOPS

Pilates Grundkurs ONLINE 10 timmar:
En pedagogiskt uppbyggd online kurs via aYoY's youtube kanal med olika teman varje gång. Vi börjar med Pilates principer och utvecklar successivt. Denna kurs består av 8 klasser på ca 75 min vardera. Perfekt för dej som vill göra din träning hemma när du själv vill! Boka din plats info@ayoy.nu

Yoga Grund Kurs 10 timmar:
Nästa kursstart April 2021

I den här kursen går vi genom grunderna i Yogans positioner (asanas), filosofi och praktik. Du får med dej en bred bas av vad yoga är. Passar nybörjare men också dej som yogat ett tag som vill fördjupa din förståelse för vad yoga är och få med dej teknik/ linjeringar. Träff en gång/ vecka.
Boka din plats på info@ayoy.nu

Yoga Fortsättning Kurs 10 timmar:
Nästa kursstart 1 februari 2021

I den här kursen fortsätter vi med grunderna i Yogans positioner (asanas), filosofi och praktik. Vi kryddar och kommer vidare i våra asanas. Du bör ha gått Yoga Grund Kurs eller Yoga Grund Workshop innan, alternativt att du yogat regelbundet med Angelica i minst 6 månader. Träff en gång/ vecka samt online!
Boka din plats på info@ayoy.nu

Yoga Fördjupning Kurs 16 timmar:
Nästa kursstart September 2021

För dej som gått Yoga Grund eller har yogat ett tag och som vill vidga perspektivet på yoga. Här jobbar vi djupare med vårt chakrasystem, pranayam, embodiement, freemove mm. Träff varannan vecka, 8 tillfällen.
Boka din plats på info@ayoy.nu

Pilates Fortsättningskurs 16 timmar:
Nästa kursstart Mars 2021
Pilatesträning är en sk. minddbody-träning som stärker hållningen, ökar kroppsmedvetenheten och har stort fokus på att få igång bra energi i ryggen samt stärka vår bäckenbotten och stabilisera vår core. Både styrka och rörlighet, andning och närvaro. Träff 1 gång/vecka samt online. Boka din plats på info@ayoy.nu

WORKSHOPS!
Se under "kalendarium" för mer info om alla fristående workshops!

Freemove Yoga:
Yoga, rörelse, aktiv meditation, dans; allt i ett guidat och fritt flöde. Släpp tankarna och följ din kropps egna autentiska uttryck.

Klangmeditation:
Djup meditativ avspänning till tonerna av genuina klangskålar. Vi ligger ner på på golvet och slappnar av under resan.

team member

PRISER

Online klass: 100 kr
Swisha till 073-248 84 63

Årskort: 3960 kr/ 350 kr per månad
Klippkort: 1200 kr/ 10 gånger
En gång: 150 kr

Kurser 10 timmar: 1700 kr, halva priset för årsmedlemmar
Kurser 16 timmar 2500 kr, halva priset för årsmedlemmar

tripadvisor flickr americanexpress bandcamp basecamp behance bigcartel bitbucket blogger codepen compropago digg dribbble dropbox ello etsy eventbrite evernote facebook feedly github gitlab goodreads googleplus instagram kickstarter lastfm line linkedin mailchimp mastercard medium meetup messenger mixcloud paypal periscope pinterest quora reddit rss runkeeper shopify signal sinaweibo skype slack snapchat soundcloud sourceforge spotify stackoverflow stripe stumbleupon trello tumblr twitch twitter uber vimeo vine visa vsco wechat whatsapp wheniwork wordpress xero xing yelp youtube zerply zillow px aboutme airbnb amazon pencil envelope bubble magnifier cross menu arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right envelope-o caret-down caret-up caret-left caret-right