Schema

STUDION STÄNGD

SEMESTER V.29 och v.30

Inga utomhusklasser 13 juli - 26 juli

Online yoga på aYoY/facebook/live eller YouTube aYoY yogastudio

STUDION STÄNGD

YOGAVECKAN SOMMAR BORGÅSUND

27 juli- 31 JULI

Denna vecka är det morgonyoga alla vardagsmornar med tema att jobba igenom alla våra chakran; från rotchakrat hela vägen upp till kronchakrat. En resa genom kroppen som påverkar, balanserar, rensar, fyller på med ny energi. Alla kan vara med! Optimalt att vara med alla mornar men självklart ok att även gå på enstaka klasser. Hela veckan 500 kr annars drop-in 150 kr/klass eller 1 klipp på ditt klippkort. Ingår för årsmedlemmar.

Vill du bli årsmedlem?
Skriv till info@ayoy.nu

team member

Måndag 27 juli

07:30- 09.00 Utomhusyoga Borgåsunds gästhamn

90 min

Angelica

team member

Tisdag 28 juli

07:30- 09.00 Utomhusyoga Borgåsunds gästhamn

90 min

Angelica

team member

Onsdag 29 juli

07:30- 09.00 Utomhusyoga Borgåsunds gästhamn

90 min

Angelica

ONLINE
Pilates Kurs

Ej enstaka klasser, endast anmälan till hela kursen som ger tillgång till alla 8 klasser på en gång.

Angelica

team member

Torsdag 30 juli

07:30- 09.00 Utomhusyoga Borgåsunds gästhamn

90 min

Angelica

18:00- 19.00 Utomhusyoga Borgåsunds gästhamn

60 min

Angelica

team member

Fredag 31 juli

07:30- 09.00 Utomhusyoga Borgåsunds gästhamn

90 min

Angelica

team member

Lördag 1 augusti

Online Yoga YouTube

Angelica

team member

Söndag 2 augusti

KLASSBESKRIVNINGAR

Utomhusyoga Borgåsund:
En tillåtande mix av organisk, dynamisk och klassisk yoga. Vi anpassar oss efter väder och vind om vi behöver få upp värmen eller svalna av i stillhet. Vi expanderar från det lugnare till det mer intensiva med fokus på att få igång ett flöde i både kropp och sinne. Även pranayam (andningsövningar), meditation och mindfulnessövningar. Alla kan vara med!

Ordinarie klasser i studion:

Morning Hatha Yoga:
Organisk och dynamisk yoga inspirerad av Ayurvedans principer. Vi expanderar från det lugnare till det mer intensiva med fokus på att få igång ett flöde i både kropp och sinne. Även pranayam (andningsövningar) och en avslutande meditation för att sätta intentionen för dagen. Perfekt start på dagen helt enkelt!

Lunch Yoga:
En kortare klass som passar som paus mitt på dagen. Vi skapar energi och fokus för resten av dagen med hjälp av enkla övningar. Även pranayam (andningsövningar) och en kort avslutande meditation för att behålla närvaron resten av dagen.

Hatha Yoga Basic/ Stability:
En yoga med fokus på stabilitet, teknik och närvaro. Utmärkt för alla som vill jobba igenom kropp och sinne på ett pedagogiskt och strukturerat sätt. Passar även helt nya yogisar!

Yang Yoga (Explore your core):
En intensivare och modern variant av yoga för dig som vill stärka hela din kropp på ett funktionellt, kreativt och lekfullt sätt. Vi använder oss av mobilityboll (pressurboll), klossar, rundstav och yogabälten!

Yin Yoga:
Yin bejakar det stillsamma och att bara vara, vi stannar länge i vilsamma positioner. Passet är lugnt och återhämtande, passar dej som vill komma ner i varv och mjukna i kropp och sinne. Vi använder oss av klossar/kuddar och bälten och det kan vara skönt med en filt för att hålla värmen.

Organic Hatha Flow :
En mjukare och flödande yoga där vi jobbar utforskande tillsammans med andetaget, från rörelse till stillhet, från stillhet till rörelse. Vi utgår från kroppens naturliga rörelsemönster och hittar in i känslan mer än en färdig mall.

Freemove Yoga:
Yoga, rörelse, aktiv meditation, dans; allt i ett guidat och fritt flöde. Släpp tankarna och följ din kropps egna autentiska uttryck.

Klangmeditation:
Specialklass 1 gång/månad.
UTGÅR VÅREN 2020
Djup meditativ avspänning till tonerna av genuina klangskålar. Vi ligger ner på på golvet och slappnar av under resan.

KURSER & WORKSHOPS Sluten grupp

Yoga Grund Kurs 10 timmar:
Nästa kursstart September 2020

I den här kursen går vi genom grunderna i Yogans positioner (asanas), filosofi och praktik. Du får med dej en bred bas av vad yoga är. Passar nybörjare men också dej som yogat ett tag som vill fördjupa din förståelse för vad yoga är och få med dej teknik/ linjeringar. Träff en gång/ vecka.
Boka din plats på info@ayoy.nu

Yoga Fördjupning Kurs 16 timmar:
Nästa kursstart Augusti 2020

För dej som gått Yoga Grund eller har yogat ett tag och som vill vidga perspektivet på yoga. Här jobbar vi djupare med vårt chakrasystem, pranayam, embodiement, freemove mm. Träff en gång i månaden med 2 timmars workshop, 8 tillfällen.
Boka din plats på info@ayoy.nu

Pilates Kurs ONLINE:

Pilatesträning är en sk. minddbody-träning som stärker hållningen, ökar kroppsmedvetenheten och har stort fokus på att få igång bra energi i ryggen samt stärka vår bäckenbotten- stabilisera vår core. Både styrka och rörlighet, andning och närvaro. Olika teman varje gång. Denna kurs är online och vid anmälan får du tillgång till alla 8 klasser på en gång så du kan göra din träning när du själv vill! Boka din plats info@ayoy.nu

WORKSHOPS!
Se under "på gång" för mer info om alla fristående workshops!

team member

PRISER

Online klass: 100 kr
Swisha till 073-248 84 63

Årskort: 3960 kr/ 350 kr per månad
Klippkort: 1200 kr/ 10 gånger
En gång utomhusyoga: 150 kr

Kurser 10 timmar: 1700 kr, halva priset för årsmedlemmar
Kurser 16 timmar 2500 kr, halva priset för årsmedlemmar

tripadvisor flickr americanexpress bandcamp basecamp behance bigcartel bitbucket blogger codepen compropago digg dribbble dropbox ello etsy eventbrite evernote facebook feedly github gitlab goodreads googleplus instagram kickstarter lastfm line linkedin mailchimp mastercard medium meetup messenger mixcloud paypal periscope pinterest quora reddit rss runkeeper shopify signal sinaweibo skype slack snapchat soundcloud sourceforge spotify stackoverflow stripe stumbleupon trello tumblr twitch twitter uber vimeo vine visa vsco wechat whatsapp wheniwork wordpress xero xing yelp youtube zerply zillow px aboutme airbnb amazon pencil envelope bubble magnifier cross menu arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right envelope-o caret-down caret-up caret-left caret-right