Schema

Höstschema

2 september - 20 december
2019

team member

Måndag

17:30
Yoga Grund

Kurs
75 min

Angelica

19:00
Hatha Yoga Flow

Drop-in
90 min

Angelica

team member

Tisdag

06.30
Organic Hatha Yoga

Drop-in
60 min

Angelica

18:00
Yoga Fortsättning

Kurs
90 min

Angelica

team member

Onsdag

17:30
Pilates

Kurs
75 min

Angelica

19:00
Hatha Yoga Basic

Drop-in
90 min

Angelica

team member

Torsdag

18:00
Yang Yoga

Drop-in
60 min

Angelica

19:30
Yin Yoga

Drop-in
75 min

Angelica

team member

Fredag

17:30
Freemove Friday!

Specialklass
120 min
6/9, 18/10, 8/11, 6/12

Angelica & Jojo

team member

Lördag

team member

Söndag

Drop-in klasser Drop-in utan förbokning!

Drop-in klasser:

Hatha Yoga Flow:
Dynamisk och flödande yoga. Passar dej som har tidigare erfarenhet av yoga.

Organic Hatha Yoga:
En morgonyoga som förbereder oss både fysiskt och mentalt för den nya dagen på ett mjukt och energigivande sätt. Passar alla.

Hatha Yoga Basic:
Dynamiska solhälsningar, klassiska asanas och vila. Fokus på teknik och närvaro. Utmärkt för nybörjare och alla som vill jobba igenom kropp och sinne på ett behagligt och effektivt sätt.

Yang Yoga (Explore your core):
En intensivare yoga för dig som vill stärka hela din kropp och utforska din core och bålmuskulatur djupare.

Yin Yoga:
Yin bejakar det stillsamma och att bara vara, vi stannar länge i vilsamma positioner. Passet är lugnt och återhämtande, passar alla.

Freemove Friday:
Specialklass 1 gång/månad. Yoga, rörelse, aktiv meditation, dans; allt i ett guidat och fritt flöde. Släpp tankarna och följ din kropps egna autentiska uttryck.

Kurser Boka din plats!

Yoga Grund Kurs 10 timmar:
Nästa kursstart måndagen 9 september 2019 kl.17.30-18.45

I den här kursen går vi genom grunderna i Yogans positioner (asanas), filosofi och praktik. Du får med dej en bred bas av vad yoga är. Passar nybörjare men också dej som yogat ett tag som vill fördjupa din förståelse för vad yoga är och få med dej teknik/ linjeringar. Träff en gång/ vecka.
Boka din plats på info@ayoy.nu

Yoga Fortsättning Kurs 10 timmar:
Nästa kursstart januari 2020

För dej som gått Yoga Grund eller har yogat ett tag och som vill vidga perspektivet på yoga. Här jobbar vi djupare med vårt chakrasystem, pranayam, embodiement, freemove mm. Träff en gång i månadenl! Boka din plats på info@ayoy.nu

Pilates Kurs 10 timmar:
Nästa kursstart onsdagen 4 september kl.17.30-18.45

Pilatesträning stärker hållningen, ökar kroppsmedvetenheten och har stort fokus på att få igång bra energi i ryggen. Både styrka och rörlighet, andning och närvaro. Träff en gång i veckan. Boka din plats info@ayoy.nu

team member

PRISER Gäller till och med 31 december 2019

En gång drop-in: 150 kr
10-klippkort: 1200 kr

Årskort: 3960 kr/ 350 kr per månad
Kurser 10 timmar: 1700 kr, halva priset för årsmedlemmar

Lärare

team member

Angelica Nanda Schäfer Hatha Yoga, Yin, Yoga Core, Freemove, Pilates. Grundare/Ägare/ VD för aYoY

Jag vill dela min passion för rörelse och nya former av uttryck med er och jag vill bjuda in till upplevelsen av mer balans och frihet i livet! Jag har praktiserat yoga i 20 år och är utbildad i Indien, England och Sverige och driver sedan 4 år aYoY studio.

team member

Jojo Norell Meditation & Running Yoga

Jag älskar när allting blir helt stilla i sinnet såsom i meditation och i utmaningen att kunna behålla stillheten i rörelse och löpning som i Running yoga.
”It’s not about how fast you move your body, it’s about how slow you move your mind”

team member

Lisa Allan Yin & Restorative Yoga

Jag är RYT-500 certifierad yogalärare från Australien men bor nu här i Sverige. Min passion är att lära ut Restorative och Yin Yoga eftersom de ger vårt sinne och kropp en möjlighet att sakta ner, slappna av och ladda om.

team member

Åsa Greijer Viriya yoga

Yogan har blivit en lång och spännande resa som fört mig in på nya vägar i livet. Jag vill föra vidare till andra, den energi, glädje och balans som yogan gett mig. Jag är sedan tidigare utbildad yogainstruktör och vidareutbildar mig nu till yogalärare vid Nordiska yogainstitutet.

team member

Linn Feltendal Yoga Core

För mig handlar livet om att vara mig själv som min kropp och själ vill att jag ska vara. Jag har studerat hälsa och träning på Tärna folkhögskola. Jag ser fram emot att guida er genom energifyllda klasser där ni hittar både nya känslor och muskler.

team member

Ann-Sophie G Wahlström Hatha Yoga

För mig handlar yoga om andning, känna sin kropp och vara i nuet. Min resa började för 16 år sedan och fortsätter varje gång jag är på mattan. Min största inspiration är Ulrica Norberg för hennes ödmjukhet inför yogapraktiken och dess kraft att öppna människans hjärta och sinne.

team member

Mandy de Jong Klangmeditation & klangmassage

För mig innebär livet så många intressanta mysterium och ett av dom är frekvenser och ljud. Jag ger gruppmeditationer och individuella klangmassagebehandlingar med mina genuina klangskålar och jag är även Reiki healer.

tripadvisor flickr americanexpress bandcamp basecamp behance bigcartel bitbucket blogger codepen compropago digg dribbble dropbox ello etsy eventbrite evernote facebook feedly github gitlab goodreads googleplus instagram kickstarter lastfm line linkedin mailchimp mastercard medium meetup messenger mixcloud paypal periscope pinterest quora reddit rss runkeeper shopify signal sinaweibo skype slack snapchat soundcloud sourceforge spotify stackoverflow stripe stumbleupon trello tumblr twitch twitter uber vimeo vine visa vsco wechat whatsapp wheniwork wordpress xero xing yelp youtube zerply zillow px aboutme airbnb amazon pencil envelope bubble magnifier cross menu arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right envelope-o caret-down caret-up caret-left caret-right