Schema

Vinterschema

7 januari-5 april

team member

Måndag

19:00
Yoga Flow

Drop-in 90 min

Åsa Greijer

team member

Tisdag

06:30 Morgonyoga
Drop-in 60 min

Lisa Allan

team member

Onsdag

19:00
Yoga Basic

Drop-in 90 min

Ann-Sophie Günzel Wahlgren

team member

Torsdag

18:00
Yin Yoga

Drop-in 60 min

Lisa Allan

19:30
Yoga Explore Your Core

Drop-in 60 min

Linn Feltendal

team member

Fredag

17:30 Freemove Friday
5/4
Specialklass, 120 min

Angelica Nanda Schäfer & jOjo Norell

team member

Lördag

09:30
Self Care Saturday

16/2, 16/3, 13/4
Specialklass, 120 min

Lisa Allan

10:30
Klangmeditation

1/3
Specialklass, 60 min

Mandy de Jong

team member

Söndag

Drop-in Klasser Drop-in utan förbokning!

Yoga Flow: Dynamisk och flödande yoga. Passar dej som har tidigare erfarenhet av yoga.

Morgon Yoga: Klassisk Yoga som förbereder oss för den nya dagen på ett mjukt och energigivande sätt. Passar alla.

Yoga Basic: Dynamiska solhälsningar, klassiska asanas (positioner) och vila. Fokus på teknik och närvaro. Utmärkt för nybörjare och alla som vill jobba igenom kropp och sinne på ett behagligt och effektivt sätt.

Yin Yoga: Yin bejakar det stillsamma och att bara vara, vi stannar länge i vilsamma positioner. Passet är lugnt och återhämtande, passar alla.

Yoga Explore Your Core: En intensivare yoga för dig som vill stärka hela kroppen och utforska din core och bålmuskulatur djupare.

Specialklasser Boka din plats!

Freemove Friday: En dynamisk mix av yoga, rörelser, meditation, dans. Ta chansen att släppa taget och hitta ditt egna autentiska uttryck!
Boka din plats på info@ayoy.nu

Self Care Saturday: Återhämtande Yin yoga; få support i positioner av kuddar, filtar, block. En vilsam klass där du får chans till djup avslappning och att landa i dej själv. Avslutas med Raw Fika.
Boka din plats hos lis.allan88@gmail.com

Klangmeditation: Välkommen till en meditation som ackompanjeras av genuina klangskålars vibrationer. Vibrationerna är djupt återhämtande, balanserande och ger dej djup avspänning. Du har möjlighet att efter meditationen boka individuell Klangmassagebehandling.
Boka din plats hos dollemandy@gmail.com

team member

PRISER Gäller till och med 5 april 2019

En gång drop-in 150 kr
10-klippkort 1200 kr
Årskort 3960 kr/ 350 kr per månad

Lärare

team member

Angelica Nanda Schäfer Hatha Yoga, Freemove, Pilates, ägare av aYoY

Jag vill dela min passion för rörelse och nya former av uttryck med er och jag vill bjuda in till upplevelsen av mer balans och frihet i livet! Jag har praktiserat yoga i 20 år och är utbildad i Indien, England och Sverige och driver sedan 4 år aYoY studio.

team member

Jojo Norell Meditation & Running Yoga

Jag älskar när allting blir helt stilla i sinnet såsom i meditation och i utmaningen att kunna behålla stillheten i rörelse och löpning som i Running yoga.
”It’s not about how fast you move your body, it’s about how slow you move your mind”

team member

Lisa Allan Yin & Restorative Yoga

Jag är RYT-500 certifierad yogalärare från Australien men bor nu här i Sverige. Min passion är att lära ut Restorative och Yin Yoga eftersom de ger vårt sinne och kropp en möjlighet att sakta ner, slappna av och ladda om.

team member

Åsa Greijer Viriya yoga

Yogan har blivit en lång och spännande resa som fört mig in på nya vägar i livet. Jag vill föra vidare till andra, den energi, glädje och balans som yogan gett mig. Jag är sedan tidigare utbildad yogainstruktör och vidareutbildar mig nu till yogalärare vid Nordiska yogainstitutet.

team member

Linn Feltendal Yoga Core

För mig handlar livet om att vara mig själv som min kropp och själ vill att jag ska vara. Jag har studerat hälsa och träning på Tärna folkhögskola. Jag ser fram emot att guida er genom energifyllda klasser där ni hittar både nya känslor och muskler.

team member

Ann-Sophie G Wahlström Hatha Yoga

För mig handlar yoga om andning, känna sin kropp och vara i nuet. Min resa började för 16 år sedan och fortsätter varje gång jag är på mattan. Min största inspiration är Ulrica Norberg för hennes ödmjukhet inför yogapraktiken och dess kraft att öppna människans hjärta och sinne.

team member

Mandy de Jong Klangmeditation & klangmassage

För mig innebär livet så många intressanta mysterium och ett av dom är frekvenser och ljud. Jag ger gruppmeditationer och individuella klangmassagebehandlingar med mina genuina klangskålar och jag är även Reiki healer.

tripadvisor flickr americanexpress bandcamp basecamp behance bigcartel bitbucket blogger codepen compropago digg dribbble dropbox ello etsy eventbrite evernote facebook feedly github gitlab goodreads googleplus instagram kickstarter lastfm line linkedin mailchimp mastercard medium meetup messenger mixcloud paypal periscope pinterest quora reddit rss runkeeper shopify signal sinaweibo skype slack snapchat soundcloud sourceforge spotify stackoverflow stripe stumbleupon trello tumblr twitch twitter uber vimeo vine visa vsco wechat whatsapp wheniwork wordpress xero xing yelp youtube zerply zillow px aboutme airbnb amazon pencil envelope bubble magnifier cross menu arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right envelope-o caret-down caret-up caret-left caret-right