Yogalärare & massageterapeuter

Yogalärare & massageterapeuter

team member

Angelica Nanda Schäfer Freemove Yoga, Hatha Yoga, Organic Yoga, Yin, Yang, Osho meditationer, Pilates & Core. Thai/yoga massage & Svensk klassisk massage. Ayurvedaterapeupt, hälsorådgivare, pt, coach. Grundare av/ vd för aYoY.

Jag vill dela min passion för rörelse och nya former av uttryck med er och jag vill bjuda in till upplevelsen av mer balans och frihet i livet! Jag har praktiserat yoga i över 20 år och är utbildad i Indien, England och Sverige och driver sedan 12 år eget företag och sedan 6,5 år aYoY yogastudio.

Boka mej för PT-sessioner, Massagebehandlingar, Ayurvedakonsultation & Holistisk hälsocoaching.

info@ayoy.nu

team member

Cristina Perez Hatha Yoga, Barnyoga

Jag är diplomerad Hatha yogalärare sedan våren 2020 och älskar yogans holistiska människosyn! Att uppmärksamt utforska kroppens möjligheter till rörelse, våra andetag, tankar och känslor, där alla delar är lika viktiga för vårt välmående. Yoga är för livet och alla kan yoga, gammal som ung!

team member

Linn Feltendal Yang Yoga, Yin Yoga

För mig handlar livet om att vara mig själv som min kropp och själ vill att jag ska vara. Jag har studerat hälsa och träning på Tärna folkhögskola. Jag ser fram emot att guida er genom energifyllda klasser där ni hittar både nya känslor och muskler.

team member

jOjo Norell Running Yoga, Meditation

Jag har under dom senaste 18 åren haft meditation, yoga och löpning som en stor del av mitt liv. För 11 år sedan skapade jag konceptet Running Yoga där fokus ligger i att hitta meditationens stillhet i rörelse.

team member

Åsa Greijer Virya yoga & Yoga Flow

Yogan har blivit en lång och spännande resa som fört mig in på nya vägar i livet. Jag vill föra vidare till andra, den energi, glädje och balans som yogan gett mig. Jag är sedan tidigare utbildad yogainstruktör och vidareutbildar mig nu till yogalärare vid Nordiska yogainstitutet.

team member

Ann-Sophie G Wahlström Hatha Yoga

För mig handlar yoga om andning, känna sin kropp och vara i nuet. Min resa började för 16 år sedan och fortsätter varje gång jag är på mattan. Min största inspiration är Ulrica Norberg för hennes ödmjukhet inför yogapraktiken och dess kraft att öppna människans hjärta och sinne.

team member

Mandy de Jong Klangmeditation, klangmassage, Reiki Healing

För mig innebär livet så många intressanta mysterium och ett av dom är frekvenser och ljud. Jag ger gruppmeditationer och individuella klangmassagebehandlingar med mina genuina klangskålar och jag är även Reiki healer.

Välkomna att boka tid hos mej på dollemandy@gmail.com

team member

Anne Halldin Svensk klassisk massage, Kranio sakral terapi

Intresset för massage kom till mig för snart 20 år sedan och sedan dess har det blivit flera utbildningar och kurser. Jag ger svensk klassisk massage och passar på att känna på det kraniosakrala flödet och förbättra det om det behövs.

Välkomna att boka tid hos mej på anne.halldin@gmail.com

tripadvisor flickr americanexpress bandcamp basecamp behance bigcartel bitbucket blogger codepen compropago digg dribbble dropbox ello etsy eventbrite evernote facebook feedly github gitlab goodreads googleplus instagram kickstarter lastfm line linkedin mailchimp mastercard medium meetup messenger mixcloud paypal periscope pinterest quora reddit rss runkeeper shopify signal sinaweibo skype slack snapchat soundcloud sourceforge spotify stackoverflow stripe stumbleupon trello tumblr twitch twitter uber vimeo vine visa vsco wechat whatsapp wheniwork wordpress xero xing yelp youtube zerply zillow px aboutme airbnb amazon pencil envelope bubble magnifier cross menu arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right envelope-o caret-down caret-up caret-left caret-right